09 грудня 2021 р. в приміщенні їдальні Новояворівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3 відбувся семінар під егідою Національної асоціації громадського харчування «Безпечно! Корисно! Смачно!». Участь у семінарі прийняли : керівники Яворівського району ; керівники територіальних громад Яворівського району ; керівники відділів освіти Яворівського району ; приватні підприємці , які організовують харчування у відповідних навчальних закладах ; керівники ЗЗСО Новояворівської , Яворівської , Івано-Франківської , Мостиської , Судово-Вишнянської , Шегинівської територіальних громад.
На семінарі було презентовано присутнім «Новітні стандарти громадського харчування» , а саме :
- Світові практики організації харчування в закладах освіти : кухня повного циклу та опорна кухня.
- Сучасний технологічний процес та його складові .
- Комплексний підхід» : з чого почати.
- Точки контролю безпекових норм НАССР для управлінців та директорів.
- Управлінські рішення : співпраця з кейтеринговими компаніями.
- Як економити , не економлячи на здоров’ї дітей.
Спікерами семінару були : Андрій Янчук – член правління НАГХ ;Тетяна Скоропляс – заступник виконавчого директора НАГХ ; Олексій Глущенко , Юрій Мєдвєдєв , Микола Науменко – шеф –технологи НАГХ.
Всі учасники семінару мали можливість дегустувати приготовлені страви.
Кінцевим результатом семінару було підписання меморандумів про співпрацю Національної асоціації громадського харчування і відділів освіти відповідних громад.
Проведений семінар націлив всіх учасників на впровадження нових підходів і зміну технічного обладнання , з метою покращення організації харчування на базі харчоблоків ЗЗСО Яворівського району .