Семінар на тему : «Про новітні стандарти громадського харчування»

09 грудня 2021 р. в приміщенні їдальні Новояворівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3  відбувся семінар під егідою Національної асоціації громадського харчування «Безпечно! Корисно! Смачно!». Участь у семінарі прийняли : керівники  Яворівського району ; керівники   територіальних громад Яворівського району ; керівники відділів  освіти Яворівського району ; приватні підприємці , які організовують харчування у відповідних навчальних закладах ; керівники ЗЗСО Новояворівської , Яворівської , Івано-Франківської , Мостиської , Судово-Вишнянської , Шегинівської територіальних громад.

На семінарі  було презентовано  присутнім «Новітні стандарти громадського харчування» , а саме :

  1. Світові практики організації харчування в закладах освіти : кухня повного циклу та опорна кухня.
  2. Сучасний технологічний процес та його складові .
  3. Комплексний підхід» : з чого почати.
  4. Точки контролю безпекових норм НАССР для управлінців та директорів.
  5. Управлінські рішення : співпраця з кейтеринговими компаніями.
  6. Як економити , не економлячи на здоров’ї дітей.

Спікерами семінару були : Андрій Янчук – член правління НАГХ ;Тетяна Скоропляс – заступник виконавчого директора НАГХ ; Олексій Глущенко , Юрій Мєдвєдєв , Микола Науменко – шеф –технологи НАГХ.

Всі учасники семінару мали можливість дегустувати приготовлені страви.

Кінцевим результатом семінару було підписання меморандумів про співпрацю Національної асоціації громадського харчування  і  відділів освіти відповідних громад.

Проведений семінар націлив всіх учасників на впровадження нових підходів і зміну технічного обладнання , з метою  покращення  організації харчування на базі  харчоблоків  ЗЗСО  Яворівського району .

 

Переглянуто 56 разів